Legacy Nylund

LC NYLUND:

1.0 | 1.1 | 1.2 | 1.3

2.0 | 2.1 | 2.2 | 2.3

3.0 | 3.1 | 3.2 | 3.3 | 3.4

4.0 | 4.1 | 4.2 | 4.3 | 4.4

5.0 | 5.1 | 5.2 | 5.3

6.0 | 6.1 | 6.2 | 6.3 | 6.4

7.0 | 7.1

sukupuu

extrat:

1 | 2

BaCC:

viikot 1-4 | viikot 5-7 | viikot 8-9 | viikko 10 | viikko 11

#20


heippa! uusi osa tulikin näin pian, koska a) loma b) oon jostakin syystä tykästynyt tällä perheellä pelaamiseen hirmusti. ehkä yksinhuoltajaäidin elämä kaikkine miehineen on mukavaa vaihtelua perusonnelliseen legacyelämään?

"upea" uusi naapurusto, johon olen vain ladannut tsiljoona upeaa taloa ja läntännyt yhteen kasaan maastokoristeiden kanssa. tadaa!
emilia yrittää kyllä, muttei ole kovinkaan kummoinen äiti.
ehkä syy on siinä, että hän jättää taaperoikäisen tyttärensä hirmuisen lastenhoitajan käsiin vain lähteäkseen kaupungille opettelemaan breakdancea.
well karma is a bitch, emilia!!
jätetään ne breakdance-löpinät sikseen, kaikkihan me tiedämme miksi emilia oikeasti lähti ulos. on aika tavata uusia miehiä!
valitettavasti (tai ehkä onneksi?) nirppanokalle ei kelvannut yksikään baarin miehistä.
...onkohan tuo nyt ihan tarpeellista..
okei, saatoin huijata kun sanoin ettei emilialle kelvannut yksikään baarin miehistä. tämä mies on nimeltään vilppu! (oi kuinka rakastankaan sinua, pelin nimigeneraattori)
toivottavasti et tunne oloasi halvaksi emilia, sillä tottakai hyväksyin tarjouksen!
lydia kasvoi. :)
emilian opettajanpalkoilla nylundit pääsivät muuttamaan tähän annan rakentamaan taloon.
muutto maksoi niin paljon, ettei aluksi ollut keittiövarusteiden ja vessanpytyn lisäksi varaa edes sänkyyn, suihkusta puhumattakaan.
"hah, vai on sinulla kolme rakastajaa! saisinko kunnian olla neljäs?"
valitettavasti myös lydia sattui olemaan keittiössä ja kuuli miehen puheet. tytön välit äitiinsä laskivat hetkessä miinuksen puolelle.
   itkevä lapsi pilasi treffien tunnelman, eikä kaius enää lämmennyt emilian jutuille.
toivot kutittelua mutta suutut, kun emilia niin tekee. päätä jo mies!!
treffit muuttuivat loppujen lopuksi katastrofiksi: seuraavana aamuna emilian ovella odotti kaiuksen jättämä palava kakkapussi. </3
vaan eipä se emiliaa lannista! puntti (...siis nyt oikeasti?!) oli oikein mukava mies, jota ei pillittävät ipanat kiinnostaneet.
nukkumisjärjestelyissä tuli hieman ongelmia... perheellä ei ollut varaa kahteen sänkyyn, mutta lydia ei suostunut nukkumaan paikassa, jossa hänen äitinsä oli juuri muhinoinut vieraan miehen kanssa.
no johan on! nyt saamme keittiön tuolit.
ylennus ei ollut ainoa asia, jonka puntti hommasi emilialle... hupsista!
oh yes. uusi kotiapulainen on mitä miellyttävin yksilö. ;)
mr handsome ei kuitenkaan suostunut siivoamaan jo monta päivää talon edessä palanutta kakkapussia, joten emilian täytyi alentua siihen itse.
kukas se siellä soittelee... ettei vain olisi uusi kotiapulainen. ;)
eräänä aamuna valtteri vihdoin kulki talon ohi emilian ja lydian ollessa sopivasti myös pihalla.
tässä ois nyt iskä, lydia! tapaaminen kyllä päättyi varsin lyhyeen, kun valtteri ei suostunut keinuun lydian kanssa ja lydia suuttui. >:(
hurmaava lapsi todentotta... tytöllä oli toiminnoissa "haaveile" kun hän mietti näin.. :DD
aika saattaa lydian pikkusisarus ulos masusta!
ja tyttö se on. onneksi sentään blondi, vähän vaihtelua. ehkä viidennen sukupolven perijä olisi vihdoinkin jotain muuta kuin mustahiuksinen? niin, ja nimeksi tuli jertta. :)
lydian aika kasvaa!
hihii hei kaunotar! lydiasta tuli perhetavoitteinen, ja hänen elämäntoiveensa on... tittidii, kasvattaa 20 kissan- tai koiranpentua. never!!

6 kommenttia:

  1. Lydiasta kasvoi erittäin sievä neitonen :)Jännä nähdä miten lapsi reagoi tohon äitinsä miesseikkailuihin. Mä pelaan aina niin onnellista ruusunpunaista perhe-elämää simeilläni, etten pääse tuollaisia reaktioita todistamaan :D Joten oli vallan mielenkiintoinen osa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos:) ! sama juttu täällä tuon idyllisen perhe-elämän suhteen, tosin nyt olen saanut huomata että kaikki draama tekee pelaamisesta paljon jännempää! :D ei ihme että kaikki edelliset legacyni ovat loppuneet pariin sukupolveen, kuka jaksaa loputtomasti pelata yhtä ja samaa.. :D

      Poista
  2. APUA EN PYSY PERÄSSÄ!!! : D Tyypillistä muuten meikäläisellekin tuo samantyylinen tapa tehdä naapurustoja, mutta kyllä niistä ihan cooleja loppujen lopuksi tulee!

    "well karma is a bitch, emilia!!" haha, indeed! : D
    http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/16.png : DD
    http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/20.png "höveliyttäni" WTF?? Ihana sana : D

    Sulan Lydialle, pakko vaihtaa korvaavia tummansinisiä! Vaikka harmi ettei noita saa piilareina, omilla simeilläni kun sattuu olemaan ongelmia silmien kanssa...
    Ja nyt kyllä! Pakko mennä lataamaan nuo Lydian hiukset, vaikka juuri poistin ne... liian... vastustamattomat!

    Tykkäsin kamalasti kuinka vaihdoit Annan rakentaman talon ovien väriä, nuo on niin kivan näköiset : )

    Aww, voi pientä Lydiaa... Emilia on kyllä melkoisen huono äiti!
    http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/35.png :D:D:D:D:D:DDD kuolen nauruun. Simini eivät ole saaneet moniin vuosiin kakkapussia!!
    Mistä noita komeita miehiä ihanine nimineen (olen kuumeessa, en osaa taivuttaa) oikein putkahtelee?

    "lydia ei suostunut nukkumaan paikassa, jossa hänen äitinsä oli juuri muhinoinut vieraan miehen kanssa", kaikki empatiani Lydian puolella...
    "ylennus ei ollut ainoa asia, jonka puntti hommasi emilialle... hupsista!" : D haha, voi ei...

    http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/52.png rakastan tätä tyttöä <3 Oi ja Lydia teininä!!! Höhö, pystytkö millään siirtämään Lydiaa Body Shopiin ja pakkaamaan .sims2package -tiedostoon ja lähettää peliini, sillä taidan olla rakastunut?! <3

    En kommentoinut millään tavalla Jerttaa (ihana nimi), hups. Tytön synnyttyä olin ainakin ihan: "whiuuh, ei ikuista mustien hiusten kirousta!"
    Olipa taas sekava kommentti, hirveä kuumehedari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, ihanaa että jaksoit tulla kommentoimaan kuumeilusta huolimatta! parane pian. :)

      eiköhän noista annan silmistä osaisi joku vaikka radolassa tehdä piilarit, jos oikein nätisti pyytäisi siellä verstaan (?) toivetopicissa ;) ja hahah, jos nyt totta puhutaan, niin nuo ovet ovat tuon väriset ainoastaan siksi etteivät ne mustat recoulurit tulleet peliin :D:D

      tosiaan, emilia ei ole se äideistä paras... eikä sen puoleen rakastajistakaan, kun pamahtaa koko ajan paksuksi :D mutta lydia on kyllä ihana, yksi lempilapsistani ikinä <3 eikä teinissäkään ole mitään vikaa. ;) tottakai voin lähettää lydian, tosin en ole koskaan ennen leikkinyt simpen kanssa mutta löysin hyvät ohjeet joiden kanssa varmasti onnistuu!

      ja kiitos ihanasta kommentista, ei se sen sekavampi ole kuin minun vastauksenikaan ;D

      Poista
  3. IHANIAAA KUVIAAAAAA jälleen kerraaaaaaaannn! moi. apua en osaa sanoa mitään D: Tuli ihan totaalinen blackout kaikesta mitä mun piti sanoa.

    Naapurusto on ihanaihanaihana, vaikka se onkin toisten rakennelmista rakennettu. (Voiko noin sanoa?) Tää on taas näitä joista oon kateudesta vihreä, koska en ite osais yhdistellä noin erilaisia taloja toistensa kanssa :D

    Jertasta tulee varmasti suloinen (koska kumpikaan vanhemmista ei ole mikään Quasimodo), mutta jouduin oikeen tihrustamaan, että erotin kulmakarvat! Mietin hetken että onko sillä nyt kulmakarvat vai ei. Teini-Lydia on sievä, vaikka kasvoista näkeekin selkeesti että toinen vanhemmista on pelin generoima.

    Sait mun peli-innon kohoamaan suuresti!

    ja ai niin, sellanen pikkuvinkki tohon linkitykseen, että se on ein Herzeleid :3 Saksan kieltä kun on, sanat menee vähän tuollee vinksinvonksin. Pienellä siis ein ja isolla alkukirjaimella Herzeleid :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua kiitos paljon! :) ja vaihdoin tuon kirjoitusasun nyt oikeaksi, mietin sitä aika pitkään mutta päädyin sitten kirjoittamaan sen suomalaisjuntin tavalla ja toivoinkin että tulet sitten oikaisemaan. :D hahhah

      ja tosiaan tumma iho + vaalea tukka ei ole aina se paras vaihtoehto, mutta ehkä annamme sen vauvan kohdalla anteeksi... :D ja hyvä että peli-into kohosi, ehkä blogiisi ilmestyy sitten vielä lisää kuvia ;)

      Poista