Legacy Nylund

LC NYLUND:

1.0 | 1.1 | 1.2 | 1.3

2.0 | 2.1 | 2.2 | 2.3

3.0 | 3.1 | 3.2 | 3.3 | 3.4

4.0 | 4.1 | 4.2 | 4.3 | 4.4

5.0 | 5.1 | 5.2 | 5.3

6.0 | 6.1 | 6.2 | 6.3 | 6.4

7.0 | 7.1

sukupuu

extrat:

1 | 2

BaCC:

viikot 1-4 | viikot 5-7 | viikot 8-9 | viikko 10 | viikko 11

#18


hei taas, tällä kertaa ei tullut ihan sellainen osa kuin suunnittelin (ihan niinkuin muka ikinä suunnittelisin niitä) sillä sain viimeyönä unettomana pyöriessäni ajatuksen, että haluan uudelleenasentaa ja uusia ladattukansioni. ja nyt en pysty muuta ajattelemaankaan, pääsin jo puoli kymmenen koulusta ja vietin koko päivän ladattujen parissa :D mutta no worri, nylundit jatkuvat! haluan tehdä täysuudistuksen peliini, mutta olen valmis ottamaan nylundien seuraavan perijän uuteenkin peliin, sillä koko simssin peluu tuntuisi ihan ontolta ilman tätä sukua. :) toki tässä on se probleema että vain kaksi viidestä lapsista on aikuisia (ups, spoilasin!) enkä taatusti jaksa pelata "vanhalla" pelillä niin kauan, että loputkin kasvaisivat. emilian voin vielä lähettää yliopistolle, jolloin valitsisin perijän hänen, stiinan ja eevin välillä. tai pistän pystyyn äänestyksen! kiinnostaako ketään? jaa, sellainen olisi siis suunnitelma. minulla on nyt viiden päivän loma, joten luulisi minun saavan sinä aikana aika paljonkin tehtyä. ;)

nylundien arki oli hyvin tavallista, joskin neljä edelleen kotona asuvaa lasta pitivät vanhemmat kiireisinä.
ahaa! nyt tiedämme mistä stiina on perinyt surkeat kampaajantaitonsa...
olenko jo kertonut että rakasta tätä pihaa?
...epäilen että erika ei niinkään.
nylundin lapset niin rakastavat koulunkäyntiä!
ja erika raataa edelleen. hovimestari olisi kiva, mutta vähän veikkaan että vaikka sellaisen palkkaisi, ei erikan työtaakka vähenisi lainkaan. ;)
turha luulo että perheen lapsista olisi apua kodinhoidossa.
niin, ei erika joka paikkaan repeä...
koko aikuusiän yhdessä viettäneillä erikalla ja sebastianilla oli edelleen suhde 100/100. :)
eevi oli tullut siihen ikään, että oli aika kerätä stipendit kasaan ja ottaa nokka kohti yliopistoa.
saanko esitellä: sitä kuuluisaa nylundien naiskauneutta.
aah, joku keksi yläkerran urapalkinnot!
...loppujen lopuksi ne olisi ehkä pitänyt jättää rauhaan...
lilli vanheni, tosin valmiiksi jo harmaasta kissasta sitä oli vaikea huomata.
sebastian soitti töihin voivansa tänään niin huonosti, että töistä oli kerrassaan pakko jäädä nyt pois...
...vai hetkonen miten se nyt menikään?
tosiasiassa sebastian jäi kotiin juhlistamaan triplasynttäreitä! ensimmäisenä kakun sai puhaltaa kiira.
mikä sebastiania vaivaa tuolla taustalla?! no, voihan se olla herkkä hetki kun nuorimmainenkin lapsi jättää vaippa-iän taakseen...
laitoin peppinan kertomaan vitsiä kiiralle ja eiköhän neiti ala selittää lasku- ja noususuhdanteista... sellainen lapsi sitten.
next up: sebastian!
siis syntymäpäivissä mahtaa olla jotain erikoisen kamalaa kun et saa tuota ilmettä kasvoiltasi?
ja aah... sebu komistuu aina vaan.
erikastakin tuli ihan sievä vanhus, ei ehkä ihan yhtä hyvin säilynyttä kuin sebastianista. :)
jotakin apua kodinhoidossa voisi tosiaan tarvita..
palkintona uurastuksestaan erika päätti kokeilla pihalle ilmestynyttä mystistä taikalamppua, jolta saattoi huhujen mukaan pyytää mitä tahansa...?
jaa jaa, vai että on sellaiset toiveet rouvalla.
erikan toiveiden vastaisesti annoin hänelle mielenrauhaa. se saa ainakin tuollaiset ajatukset hus pois!
hyvä emilia, juoruile sinä vain edesmenneestä isoäidistäsi... oikein hyvä.

ja sitten yliopistolle!
eevistä kasvoi suloinen pikku nörttiopiskelijatyttö. katsokaa nyt sitä! tui
stiina oli aivan nolona nörttisiskostaan joka oli seurannut häntä samaan asuntolaan. stiina sentään hengasi vampyyripoikien kanssa, ei rillipäisten siskojen!
eevi sai pääaineekseen fysiikan, sillä minusta se sopi hänelle kuin nappi silmään. simeillähän ei ole äänivaltaa näissä asioissa.
paavo oli oikein ylväs ilmestys nyt kun hän näytti jo ihmiseltä stiinan käsittelyjen jälkeen..
..ja aika täynnä itseään. ei viitsinyt edes esittää, että eevin kuivakka vitsi olisi ollut hauska. >:(
onneksi toisilla pyyhkii paremmin
valto päätti julistaa rakkauttaan aivan omalla tavallaan...
voihan tuon kurkkuun käymisen nähdä tavallaan romanttisena eleenä... tai ehkä ei.
tervehtikää nylundien perheen kuolematonta jäsentä! (pakko kyllä sanoa, että suvun ei-perijät ovat ihan yhtä kuolemattomia. en nimittäin pelaa heillä ikinä)
valto on suloinen :D
eevikin oli jo oppinut asuntolan tavoille. ;)
ja sitten reippaana aamuluennolle!
näyttääpä t-o-d-e-l-l-a hyvältä stiina.

olen näemmä palannut siihen ensimmäisten osien kökköön "tässä tapahtuu näin. tuossa tapahtuu noin." -kirjoitustyyliin jos edes ikinä pääsin siitä eroon. :D hah. kommentit ovat tervetulleita!

8 kommenttia:

 1. Hauska osa :)
  Ihanat kuvat ja ihana suku!
  Sebu kyllä vaan komistui vanhetessaan.
  Ja Valto on kyllä ihana, nyt voivat elää Stiinan kanssa ikuista elämää♥
  Eevi on oikein soma, voi pikkuista.Sellainen lutuinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) ja voi kuinka söpö ajatus tuo stiinan ja valton ikuinen elämä! harmi vaan, että jos stiinasta tulee perijä niin en kyllä ajatellut säästää valtoa uudelleenasennuksessa. :/

   Poista
 2. http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/7463-1.png HYI! Tästä tuli mieleen taannoin katsomani... umm... Hostel!
  Sait minut taas kerran intoutumaan pelin avaamisesta! Mutta pidän tällä hetkellä tuota "lomailua" perhe-elämän hektisyydestä, ja pelaan nyt tuolla tyylillä jota näkee mm. Synthetic Simsissä. : D Taas höpötän pelistäni, höhöö...

  Tykkään ideastasi pelin suhteen, ja jos meikäläinenkin jaksaisi taas miljoonatta kertaa uudelleenasentaa ja yrittää vielä pelleillä sen tonttivalikkoon siirron yhteydessä tulevan ongelman kanssa, olisin niin iloinen. Mutta kun en jaksa. Onnea siis vaan, jos suunnittelet itse moista!

  http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/7646.png Mitä? En ole koskaan nähnyt tuollaista! : D Siis... mitä tuo on? Suklaamössöä toivon mukaan, vaikka aluksi mieleeni tuli jotain aivan muuta...

  Voi Lilli! Rakastan tuon kissan harmautta ja jäänsinisiä silmiä. :3 Ei saa kuolla vielä!

  http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/7477-3.png "...vai hetkonen miten se nyt menikään?"
  : D Mahtava kohta! Tässä osassa yleensäkin riitti hihiteltävää ja itse naureskelua.

  Rakastan muuten korvaavia tummansinisiä silmiäsi, mitä mahdat käyttää? Villi veikkaus olisi Annan editejä,mutta ei kai nuo tumman siniset noin lilahtavat ole?

  Erikahan on aivan ihana vanhus, imo! Tuollainen symppis, mukavan näköinen muori. Mutta olet kyllä
  oikeassa siinä, että Sebuli = ♥ : D Mites noi mun "Sebulit", voi voi... Takavarhaisteineys iski jälleen!

  Pidin kovasti tästä kuvasta: http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/7787.png o_o

  Eevi, millainen söpöhöpöläinen pieni nörttityttö sinusta kasvoikaan. : D JA AAH, VAMPYYRI!!! Minäkin haluan vampyyreja nyt omaan peliini. Syytän sinua tästä innosta >: D Toisaalta, en halua itse perijäksi vampyyria, vähän tylsää tuo kuolemattomuus...

  http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/8455-1.png HAHA : DDDD En ole ikinä katsonut vampyyrilepakkoa Simsissä (no ei kun oikeassa elämässä, öhöhöh) läheltä, mahtavan näköisiä otuksia! Ja valititko joskus pelisi laadusta? Ha ha! : D

  Ja olipa muuten pitkä osa huomioiden edellisten osien pituudet! Kiitos taas hauskasta luettavasta. Osiahan pukkaa nyt ihan kunnolla ulos! Miten niin kiero lause... : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah, minäkin otan nylundeista lomaa vähän väliä baccin tai ei-perijöiden muodossa. ja itseasiassa minun ei tarvitse taistella sen tonttivarasto-ongelman kanssa, sillä laitan perijän ikäänkuin ladattavaksi itselleni ja lataan hänet sitten peliini uudelleenasennuksen jälkeen. :D uudelleenasennuskin käy vain poistamalla yksi vaikka kamasetti, sillä kaikki pelitallennukset lähtevät jo yhden lisäosan poistosta.

   suklaamössöähän se! itsekään en ollut tuollaista ennen huomannut, mutta luotan että se tuli koneesta eikä emiliasta... ja niin lilli ♥ hänetkin hyvästelen uudelleenasennuksen koittaessa. ja sebuliin! olikohan tämä uudelleenasennus nyt ihan hyvä idea... sniif

   korvaavat silmäni ovat juuri ne annan, ja kyllä, ne ovat yllättävän violetit. mutta tykkään! :)

   mikäli stiinasta tulee perijä, niin aion kyllä muuttaa hänet takaisin ihmiseksi tai ehkä hän unohtuu auringonpaisteeseen liian kauaksi aikaa jossakin vaiheessa... koska kuten sanoit, kuolemattomuus on loppujen lopuksi ihan tylsää >:c vaikka kuinka olisikin söpö kärsä :DD

   ja juu, suunnittelin alunperin tekeväni erilliset kotitontti ja yliopisto -osat mutta nyt kävi näin. :D kiitos ihanasta kommentista!

   Poista
 3. Voi ei, mua alkaa tehdä niin mieli vaihtaa maxis matchiin aina luettuani Nylundeja :D Tosi kiva osa jälleen! Kiiralle sopii tosi hyvin tuo polkkatukka! Kumpikin vanhus harmaantui kunniakkaasti ja säilyivät hyvin! Erika on niin suloinen mummeli :)

  Mulla tuntuu noi kommentit olevan vaan irrallisia lauseita, mutta eipä se kai mitään haittaa :D

  p.s. Saanko linkittää Nylundit sivuilleni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen maxis matchia, se on paitsi kivannäköistä myös säästää downloads-kansiotasi ;) ja kiitos kommentista, tottakai saat linkittää ja linkitän sinut itsekin! :)

   Poista
 4. Eih!! Olisin niin kovasti halunnut Peppiinasta perijää :( Voih, minä ja minun tapani valita joka legacy suvusta joku ultimate lemppari! Vanhemmatkin tytöt ovat oikein kauniita ja taatusti päteviä jatkamaan Nylundien sukua. ;) Etenkin EEVI! Tytöstä kasvoi todella söpö ilmestys! Ihana nörttityttö. Toivottavasi hänen rakkauselämänsä saisi hieman potkua seuraavassa osassa, heh!

  Pelin uudelleenasentamiset + ladattujen uusimiset eivät ole tuntemattomia minullekkaan. Munkin pitää aina aika-ajoin päästä hieman "päivittämään" peliäni. :) Nyt kun kakkosella ei ole enää tulossa lisäosia tai kamasettejä, ladattujen uusiminen taitaakin olla ainoa keino pitää peli-intoa yllä.

  Voi Sebastian! Aivan ihana kuva: http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/7477-3.png
  Oikea ketku! :D

  Vampyyri! Arvasin sen! :D Uusi ulkomuoto sopii Stiinalle kuin nappi silmään! Käytätkö muuten jotain hackeja, jotta voit pelata yliopistoa normaalisti myös vampyyreilla?

  Tämän osan ehdoton lempparikuva: http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/8855-3.png <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en viitsinyt ottaa peppinaa perijäkilpaan, sillä sain niin kovan pakkomielteen että uudelleenasennettu peli on saatava heti, ja peppina oli vasta lapsi :( en viitsinyt vanhentaa boolpropillakaan, sillä en halua perijää, jonka lapsuutta ja teini-ikää en ole itse pelannut. :D ja niin, saa nähdä kuka tytöistä selvisi ensi osaan ja ketkä katosivat bittiavaruuteen. ;D

   ja minulla ei onneksi ole kaikkia kamasettejä vielä! :D itse asiassa ostin vasta eilen kartano ja puutarha -kamasetin ja olen aivan ihmetyksissä. seuraavan kerran kun kehtaan pyytää äitiä ostamaan uuden kamasetin, on vuorossa teinien kamasetti. ;) haha

   ja niinpä! en ole ennen edes tajunnut tuota ilmeilyä kun simit ovat aina kasvot seinää päin. onneksi käytin vähän moveobjectsia... ja en käytä mitään hackia, mikäli vampyyrisimini tahtovat aamu- tai päiväluennoilleen, niin heidän on kestettävä polte. olenpa julma!

   ja hih kiitos paljon kommentista :)

   Poista