Legacy Nylund

LC NYLUND:

1.0 | 1.1 | 1.2 | 1.3

2.0 | 2.1 | 2.2 | 2.3

3.0 | 3.1 | 3.2 | 3.3 | 3.4

4.0 | 4.1 | 4.2 | 4.3 | 4.4

5.0 | 5.1 | 5.2 | 5.3

6.0 | 6.1 | 6.2 | 6.3 | 6.4

7.0 | 7.1

sukupuu

extrat:

1 | 2

BaCC:

viikot 1-4 | viikot 5-7 | viikot 8-9 | viikko 10 | viikko 11

#19

uudelleenasennus on takanapäin ja voimme siirtyä siihen jännittävään kysymykseen: kenestä tuli perijä?

*rumpujen pärinää*

emiliasta! perheen keskimmäinen tytär, nautintotavoitteinen ja jonka elämäntoiveenaan käydä 50 ensitreffeillä.
uusi naapurusto oli varsin aurinkoinen entiseen kuusimetsään verrattuna. tällä kertaa pihan tyhjyys ei ole minun taidottomuuteni syytä vaan kesken loppuneiden rahojen!
paikallisen puutarhakerhon pomo tuli tutustumaan emilian pieneen puutarhaan...
...ja emilia meni tekemään tuttavuutta mieheen.
puutarhamies ei tainnut olla järin mielenkiintoine, sillä emilia lähti muualle miesjahtiin. hän tapasikin alvi-nimisen miehen, jonka kanssa flirttailu sujui melko vaihtelevasti...
...kunnes lopulta alvi hylkäsi emilian kesken heidän treffiensä mennäkseen yksinään syömään ja kuuntelemaan sekopäisen tarjoilijan kertomuksia.
alvi lähetti kuitenkin jälkeenpäin lepytyskirjeen, ja emilia päätti antaa hänelle uuden mahdollisuuden.
toiset treffit sujuivatkin jo paljon paremmin. ;)
vanhempiensa luona asuessaan ei rahasta ollut ollut (:D) pulaa, mutta nyt emilialla ei ollut varaa edes ruokapöytään tai sen tuoleihin. hän kirjoittikin pitkät rivit päiväkirjaansa, kuinka hän kaipasi entisen kotinsa laajakuvatelkkaria ja muita ylellisyyksiä.
kokkaamiseenkaan ei emilia ollut tottunut, yleensä kotona joku oli laittanut ateriat valmiiksi, joten hän eleli noutoruualla.
ja sitten tapahtui väistämätön - jatkuva pikaruuan mässäily alkoi näkyä emilian mahan seudulla...
mutta kaikille tuttu tv:n jumppaohjelma pelasti päivän!
vaikka valton kanssa pyyhki hyvin, emilialla ei ollut mitään aikomuksia sitoutua yhteen mieheen. valtteri-niminen poitsu oli oikein mielenkiintoinen tapaus kamalasta body paintingista huolimatta.
emilia oli hakenut, ja saanutkin paikan rikollisliigasta. tällä hetkellä hän toimi jengin vedonvälittäjänä.
rankan huijausten täyteisen työpäivän jälkeen oli hyvä palata pettämään alvia toisen miehen kanssa.
hups, unohtikohan joku huolehtia kukista...
emilia oli huomannut vatsansa jatkavan kasvuaan, vaikka hän kuinka yritti liikkua ja syödä terveellisemmin.
syy selvisikin pian. "ei voi olla totta!" emilia vaikeroi. vaikka hän kyllä tiesi perijän tehtävänsä, ei hän ollut suunnitellut lapsen hankkimista näin pian ja vieläpä kera miehen, jonka kanssa hän ei ole naimisissa. ja hetkonen. emilia pyöritti kahta miestä yhtä aikaa, eikä hänellä ollut aavistustakaan kumman heistä tämä lapsi mahtoi olla?!
emilia päätti pysyä kaukana miehistä jonkin aikaa. hän ei välittänyt alvin tai valtterin saavan tietää raskaudestaan, muttei voinut deittailla uusiakaan maha pystyssä. niinpä hän päätti tutustua naapuruston naisihmisiin.
valitettavasti hänen uudet bestiksensä eivät tulleet keskenään toimeen. ihmettelen kyllä suuresti, miksi häijyistä häijyin noita turvautuu nyrkkiin, kun hänellä olisi taikasauvakin?!
vauva tulossa! ja nyt itse ainakin jännitin kovasti, tulisiko sieltä vihdoin vaihteeksi poika...
no ei tullut. sinisilmäinen ja mustatukkainen tyttövauva nimettiin lydiaksi. ja kuten huomaatte, emilia oli hyvin innoissaan oman lapsensa syntymästä.
uskoisikohan tuota...
emilia palasi töihin heti, jättäen lydian pahamaineisen lastenhoitajan armoille, mutta siitä huolimatta hän palasi kotiin alennus mukanaan.
ainoa piristyskeino jonka emilia keksi, oli uusi mies. puutarhakerhon pomon nimi oli myöskin sattumalta alvi.
lydia hylättiin alakertaan koko yöksi ja vasta aamulla emilia suvaitsi tulla syöttämään nälkäistä lastaan.
 lydia kasvoi taaperoksi ja emilia näki heti hänen kasvonpiirteistään, pienestä nenästä ja vinoista silmistä, että valtteri oli lapsen isä. nähtäväksi jää, aikooko emilia koskaan kertoa valtterille heidän tyttärestään...

6 kommenttia:

 1. Emilia oli ihan hyvä valinta! Vaikka tietysti kaikki tytöt olivat kaunottaria. :)

  Uudelleenasennuksen jälkeen on aina jotenkin mukavaa aloittaa kaikki alusta, ja Emilian alku on kuin ensimmäiset hetket suvun perustajan kanssa - ei suurenmoisia rahasummia, pelkästään töissä raatamista ja nuudeleita. Ja se on minusta aina sitä mielenkiintoisinta aikaa legacya pelatessa! :D

  Tykkään Lydiasta, tyttö on todella suloinen ja persoonallinen, vaikka tyttöjä onkin tullut jo monta kertaa putkeen, vai mitä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. :) ja totta, hauskinta legacyssa on juurikin se vaikea alku - tai ehkä suvun päätökseen saaminen, mutta sitä en ole vielä koskaan kokenut. ja lydia on tosiaan nyt seitsemäs putkeen syntynyt tyttö nylundeilla, jokohan olisi kohta poikien vuoro? :D

   Poista
 2. Ihanaa elämää Emilialla :) Niukasti rahaa ja paljon töitä , miehiäkin riitti ja sitten kävi hups!....
  Mutta Lydia on söppeli, mahtaakohan Valtteri saada tietää tyttärestään?
  Ja edelleen sun puutarhakerhon pomo on komea, mun on sellainen vanha ruppana, pitäisköhän listiä se ;)
  Ihana osa , mukavannäköinen on pelisi nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh kiitos. :D niin, kaipa valtteri saa tietää viimeistään silloin kun lydia itse etsii hänet käsiinsä, jos emilia ei rohkene kertoa. ja hahhah, enpä nyt tiedä onko tuo puutarha-alvi ihan niin söpö että sen takia kannattaisi ketään listiä. :DD

   Poista
 3. Ensinäkin: Emiliahan on aivan mahtava perijätär! Ihanan moni-ilmeinen ja suloinen sim. Puhumattakaan miestennielemisestä, heh! Pitää ainakin arjen mielenkiintoisena :D
  Toiseksi: LYDIA<3 Valtteri on oikea komistus, onneksi se oli kaikista miehistä juuri hän, jonka onnistui pamauttaa Emilia paksuksi. :D
  Kolmanneksi: Pelisi näyttää yhä ihanalta, kuvat olivat kivoja ja kaikinpuolin viihdyttäviä. Onko se vain minun silmissäni, vai onko sinulla nyt todella vähän ladattuja pelissä?

  TÄMÄ KUVA -> http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/meliex/004.png!!! Nauroin täällä yksinäni kovaan ääneen, kuin mikäkin idiootti :D:D Ah, simit<3

  Odottelen jo jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä että perijävalinnastani pidettiin! :D ja niinpä, emilian kanssa peluu on ollut hieman jännittävämpää kuin aiemmin nylundeilla ;)

   ladattuja minulla on tällä hetkellä se 3000, mikä on n. 1500 vähemmän kuin ennen, mutta hyvin, hyvin suuri osa niistä on huonekalujen recoloureja. peli näyttää varmaan aika ladattomalta siksi, että osa pelin vaatteista ja miesten hiuksista ovat oikein kivoja, joten miksipä en käyttäisi niitä. :D plus en ole pahemmin tehnyt makeovereita townieille, vaihtaen heille ladattuja hiuksia sun muita.

   ja hahah en sitten minä nauranut kun sattumalta kävi noin! :DD tottakai se piti ikuistaa. ♥

   kiitos paljon kommentista, jatkoa saattaapi tulla jo tänä iltana. ;)

   Poista