Legacy Nylund

LC NYLUND:

1.0 | 1.1 | 1.2 | 1.3

2.0 | 2.1 | 2.2 | 2.3

3.0 | 3.1 | 3.2 | 3.3 | 3.4

4.0 | 4.1 | 4.2 | 4.3 | 4.4

5.0 | 5.1 | 5.2 | 5.3

6.0 | 6.1 | 6.2 | 6.3 | 6.4

7.0 | 7.1

sukupuu

extrat:

1 | 2

BaCC:

viikot 1-4 | viikot 5-7 | viikot 8-9 | viikko 10 | viikko 11

#25


aah koeviikko on ohi ja pääsin viimein pelailemaan!

en kehtaa edes katsoa, millon olen viimeksi osan julkaissut, mutta koska oletan etteivät tapahtumat ole hirveän tuoreessa muistissa, niin tässä vähän virkistystä:

lydia, viidennen sukupolven perijä, perhetavoitteinen (haluaa 20 kissan/koiranpentua) palaa yliopistolta kotitontille jo vanhukseksi kasvaneen äitinsä emilian (aka naapuruston hutsun) luo.

uudistelin vähän taloa, saatiin perheelle takapiha jossa paistatteleekin emilian treffilahjaksi saama grilli - vähemmän silmiäsärkevän värisenä tosin.
uusi olohuone. :)
lydian uusi huone.
lydia palasi kotitontille yhtä innokkaana kuin jätti yliopiston. peter pan -syndrooma?
yliopistossa aivan viime hetkillä tavattu klemetti seurasi lydian perässä ja muutti tontille. ;)
simeon taitaa kokea asemaansa uhatuksi nyt kun talossa on uusi mies.
tytöt tytöt!
simeonin lähdettyä emilia iski kyntensä siihen hellyyttävään kafeteria-ukkoon ja lydia sai taas muistaa, millaista onkaan olla kotona...
shiit! emilia oli ennustajaeukon järjestämillä treffeillä kun kaffe-ukko tulikin käppäilemään tontille.
shiit #2! joku emilian lukuisista rakastajista tuli tuomaan treffilahjaa ja emilia jäi kiinni uudelleen. no, voihan 9 rakastetun pitämisessä yhtä aikaa joskus ilmeta ongelmia.
lydialla ja klementillä sentään meni hyvin. :)
...ainakin niin kauan kunnes klemetti avasi suunsa.
samalla mitalla takaisin! go lydia.
sitten klemetti vetääkin yhtäkkiä jotain taskustaan...
....nimittäin kihlasormuksen! tarvitseeko edes sanoa että lydia suostui.
ja sitten takaisin normaaliin keskusteluun.
muistatteko vielä kaiuksen? emilian ensimmäisiä miehiä, jonka kanssa kaikki ei mennyt aivan putkeen.
lähes aikuisiän verran siinä meni, mutta emilia sai viimein kellistettyä hänet!
...onkohan tuo nyt oikeasti ihan sopivaa?
syrjähyppyjen uhrit kävivät jatkuvasti potkimassa roskapönttöä kumoon, ja pian tontti vilisi torakoita. sekä emilia että klemetti nappasivat vielä flunssan niistä!
make-over!
flunssa. :(
yhtäkkiä aivan tyhjästä, klemetin rauhallisesti istuessa sohvalla, sai hän vähän pahemman laatuisen yskimiskohtauksen...
eiiiiiiiih!!
ja voi kyllä, kuten juhlavaatteista voitte päätellä, lydia ja klemetti olivat juuri menossa naimisiin!
viikatemiehen tullessa lydia heittäytyi hänen jalkojensa juureen anelemaan armoa...
...ja kuka voisikaan vastustaa kermakakussa istuvaa itkevää morsianta?
lydian tuli arvata kummassa kädessä viikatemies piti klemetin elämän valoa (?)
ja haha, in your face bitch! lydia arvasi oikein!
ei ihan jokapäiväinen näkymä perheen olohuoneessa...
♥ ja näin klemetti saatiin takaisin.

sitten vain odoteltiin, että emilia tulisi töistä todistaakseen parin häitä.
ja siis ei pärkele tässä vaiheessa päästin jo muutaman ruman sanan! ihan kuin joku vielä minua ylempi voima yrittäisi estää lydian ja klemetin avioliiton...
aika luottavaisena lydia taas heittäytyi viikatemiehen eteen...
mutta neiti arvasikin väärin!!
valkoinen valo haki emilian parempaan paikkaan...
...ja lydia sai hyvästellä äitinsä tämän hautakiven äärellä. huomaan, ettei lydia aivan toipunut äitinsä miesseikkailuista. :l
koska emilian kuolema ei surettanut kumpaakaan näistä kylmäsydämisistä simeistä, järjestettiin häät heti seuraavaksi.
♥♥♥
näihin tunnelmiin päättyy tämä osa! kommentit olisivat ihania. :) ja ainiin, koska en ilmeisesti ole ottanut yhtään sim-työauton-edessä-kuvaa, niin kerron näin jälkikäteen että lydia työskentelee musiikkialalla ja klemetti tiedealalla, sillä hänen elämäntavoitteensa on tulla hulluksi tiedemieheksi.

11 kommenttia:

 1. Tajusin vasta tosta viimesestä tekstinpätkästä, että mulla on tapana ottaa aina noita kuvia, joissa simit menee työautoon tai tulee töistä :D Tosin teen tätä yleensä vaan silloin, kun ne lähtee ensimmäisen kerran töihin.

  Kivoja kuveja taas, tosin ihan liian vähän! Vaadin lisää! Se on kai muuten sen simin sielu, joka itse herra Kuolemalla taitaa olla käsissään. Tai itse ainakin oon mieltänyt sen aina sieluksi :D

  Käytin yhessä vaiheessa ihan liikaa tota Ikean Hemnes-kalustoa pelissäni, ja nyt oon jumittunut Malmiin ja alkoi ton olohuonekuvan myötä houkuttelee taas Hemnesit. Kuolailen tota Hemnes-kalustoa kyllä säännöllisesti ihan oikeassa Ikeassa tai Ikean nettisivuilla.

  En oikeen keksi mitään sanottavaa kun oli niin vähän kuvia! Rauhaa Emilialle ja niin edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä teen niin _aina_. ja parhaimmillaan monta kertaa kun tulee ylennyksiä... huoh. :D

   ja kiitän, oli niitä kuvia nyt kumminki se 55...! :D en mä oikein osaa kirjotella hirmusesti pidempiä osia. ja ikea on paras kamasetti heti h&m:n jälkeen.

   haha juu rauhaa emilialle ja kiitos kommentista. :)

   Poista
 2. Aloitan jo heti tiedustelemaan, että oletko ladannut noihin pihan tuoleihin ja pyötään puhtaan valkoiset uudelleenvärjäykset? :3
  Ei saa innostaa pelaamaan Maxis Match -kansiolla! Juuri kun luulin päässeeni vauhtiin tuon "tarinanteko" -kansioni (aka "+30 tuhatta ladattua") kanssa…

  Rakastan tuota taloa liikaa! Siis tuo sisustus on niin herttainen, tuollaista lempeää vaaleanpunaista ja sinistä valkoiseen ja mustaan sekoiteltuna!

  Peter Pan -syndrooma : DDD Taidan sairastaa itse moista… Osa oli jälleen mahtavan huvittava. Kivaa lukea jotain näin piristävää pirunmoisen lehtityön jälkeen. Alan miettiä, että miksi hitossa edes hankin niin paskan duunin...

  Emilia ei tosiaan tuntenut rajotteita edes vanhuksena. You go girl! Naapurustoon ei olisi varmaan jäänyt yhtään miespuolista tuleville sukupolville, jos kuolema ei olisi kerännyt naista talteen : D Perheen surukin on vallan ylitsevuotavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei kyllä nuo ihan maxisin omat värjäykset ovat, pääsin viimein käyttämään niitä jossain. :D ja anteeksi, mutten ole yhtään pahoillani jos innostan sillä rrrakastan maxis match -kuviasi. ;)

   ja kiva että tykkäät! talosta kaikki krediitti annalle, ja myös esim keittiön sisustuksesta jota en ole muuttanut. :) ja pakko kysyä, myytkö lehtiä puhelimessa vai jaatko niitä? :D kumpikin kuulostaa aika hirveältä...

   Poista
 3. Kiva saada taas uutta osaa Nylundeilta :) Ehkäpä oli aika jo Emilian rauhoittua, vanhuusikä ei vanhaa neitiä rauhoittanut, ehkäpä sitten kuolema. Kysymys, jos osaat vastata: Toi Viikatemieheltä anominen, arvaako se silloin väärin, jos suhteet on huonot vai onko se ihan sattumanvaraista, koska arvaa väärin ja koska oikein?

  Kuiteskin, oli hauska osa ja nauratti aika monessa kohtaa :) Ainakin Klementi ja Lydian keskustelut oli aika mielenkiintoisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko nyt, ku tiedän vastauksen! :D Mitä paremmat suhteet anojalla on ollut siihen kuolevaan, sitä paremmat mahdollisuudet sillä on vissiin arvata oikein.

   Poista
  2. tosiaan, suhteet vaikuttaa. lydialla oli suhde klemettiin täysissä ja emiliaan -96/-100 joten en ihmettele että kävi noinpäin... :D

   ja kiitos kommentista. :) kiva että tykkäsit!

   Poista
 4. pappabuu strikes again! oihh ihana osa ja odotinkin tätä pitkään♥ tarkastan tämän blogin varmaanjokapäivä uutta osaa odotellen (ja nyt vasta jaksasin kirjoittaa kommentin :D:)

  hei tuotanoin, mites sinulla on niin ihanan vihreä tuo maa? ja se on esim. bacc -naapurustossakin kamalan vihreä! oletko ladannut korvaavan/korvaavat niihin maihin vai...? ja jos olet niin opastatko minua hieman? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi voi kiitos! ja voi ei, toivottavasti et joka päivä, olen nimittäin niin laiska että saat pettyä varmaan aika usein... :D

   ja jep ruoho on normaalia vihreämpi, ladattu täältä: http://modthesims.info/download.php?t=171302 eli tuolta lataat ja ihan normaalisti purat downloadseihin. :)

   Poista
 5. Voi Klementti ja Lydia ovat mitä ihastuttavin pari! Nuo hääkuvat etenkin, ah! Sydämeni sulaa<3
  Ja Emilia-raukka! Minun tulee hieman ikävä sitä harmaantunutta hupakkoa :( Ehkäpä hän voisi tehdä comebackin hieman zombimaisemmassa muodossa myöhemmin...? hehheh :D Girl can always dream, riight?
  Seuraavassa osassa on sitten parempi tepastella taapero jos toinenkin! Nylundien kakarat ovat aina yhtä suloisia, en malta odottaa...!

  Ja hyvää kesän alkua sulle Melie! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih olen samaa mieltä. ;) ja kuule, tuo zombie-juttu kävi mielessä, mutta haudantakain jäi nylundien vanhaan taloon uudelleenasennuksessa... nouh! mutta voin kuitenkin luvata, että ensi osassa nähdään vähintään yksi taapertaja. ;)

   kiitos kommentista ja hyvää kesää sinullekin! :) ♥

   Poista